Groep 6

Welkom op de groepspagina van groep 6!
De leerkracht van groep 6 is juf Samantha. Zij is te bereiken middels s.vanderaar@hetprisma.nl  en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

BERICHTEN

11 jun 2018 - Beschuit met muisjes
Preview foto Afgelopen vrijdag hebben wij in groep 6 beschuit met muisjes gegeten.

Juf Laura heeft namelijk een dochtertje gekregen!

Wij wilden haar van harte feliciteren door dit te vieren met beschuit met muisjes. 


23 apr 2018 - Plusmap groep 6 - les geven aan de kleuters
Tussen de voorjaars- en meivakantie is het project voor de Plusmap leerlingen van de groepen 6/7/8: Ontwikkel een les voor de kleuters wat te maken heeft met het thema Kunst. Groep 6 heeft hierop besloten om aan de slag te gaan met papier maché en 10 kinderen uit groep 1. Het was een groot succes! Na de meivakantie gaan ze verder met het verven en afmaken van de werkjes.

09 mrt 2018 - La Bocca della Verità
Preview foto Vandaag zijn we gestart met een boekenproject. Hierbij gaan we oefenen met een leesvoorkeur aangeven. We gaan ervaren dat iets wat op het eerste gezicht leuk lijkt, later niet altijd leuk blijkt of andersom. We zijn begonnen met een top 3 maken van de themaboeken op basis van uiterlijk. Volgende week gaan we beginnen met lezen en ervaren of onze top 3 nog klopt. 
Trouwens, bij dit project draait alles om de waarheid, anders kunnen je vingers worden afgebeten door een replica van een beeld uit de oudheid...??

19 jan 2018 - Praktijkles verkeer
Preview foto Op vrijdag 19 januari hebben wij onze eerste praktijles van verkeer gehad. Wat was het leuk en wat deden we het al goed! 
Hieronder zie je wat foto's van de les.